Сайт учителя інформатики Середа, 2025-07-23, 2:47 PM
Меню сайту
Категорії розділу
Інформатика [2]
Технології [1]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 57
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Файли » 11 клас » Технології

У категорії матеріалів: 1
Показано матеріалів: 1-1

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам

Характеристика традиційного асортименту хлібобулочних виробів

Хліб з житнього борошна і суміші різних сортів борошна.

Виробляють вироби з житнього шпалерного, обдирного, сіяного борошна, суміші житнього і пшеничного (житньо-пшеничного і пшенично-житнього з обойної муки), із суміші різних сортів житнього і пшеничного борошна з додаванням солоду, цукру, патоки та іншої сировини згідно з рецептурою для кожного виду. Вироби випускають різної маси ваговими (не більше 2 - 3 кг) і штучними (0,4 - 1,6 кг).

 

Технології | Переглядів: 736 | Завантажень: 0 | Додав: svd | Дата: 2015-03-22 | Коментарі (0)

Сьогодні
Час не зупинити
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples
  • Copyright MyCorp © 2025
    Створити безкоштовний сайт на uCoz